The customer is the most important

Shishaverkoop_nl eist een optimale service, bij het leveren van al haar producten

Levering

Shishaverkoop_NL streeft naar een optimale levering. Hier kom je alles te weten over jou bestelling. Zoals levertijd, retourneren, verzendopties etc.

Contact

Shishaverkoop_NL is actief op veel social media kanalen. Vragen over je producten, bestelling of simpelweg feedback is altijd mogelijk. U kunt ons 24/7 bereiken door middel van deze kanalen.

Winkelmand

Bekijk hier je bestelling. Rond hem af of werk hem bij. Alvast bedankt voor het vertrouwen dat je in ons hebt.

Products

Shishaverkoop_NL voorziet u van een ruim assortiment

Smok Vape Pen 22 Coils (5pcs)

Zijn de coils van jouw vape verbrand of toe aan vervanging? Bestel dan nu dit pakket van 5 gloednieuwe coils voor de Smok Vape Pen 22. Zo ben jij voorbereid op alle omstandigheden en kan je er weer een lange tijd tegen aan!

CE4 Vape Starter pakket

Opzoek naar een perfect pakket om te beginnen met Vapen? Dit is het juiste pakket voor jou, het bevat een CE4 Vape en 2 E-liquids. Dit kan je zelf volledig naar eigen wens samenstellen!

CE4 Vape

De perfecte vape voor de beginner! Goedkoop, makkelijk te gebruiken, fantastische smaaksensatie en mooie dikke rookwolken! Dit allemaal voor maar €10, voor 1700 besteld is morgen in huis!

AirPods Cases

Op zoek naar een hoesje voor jou Airpods? Dan ben je hier op de juiste pagina, koop hier voor de goedkoopste prijs jou AirPod case in verschillende designs. Laat aan de buitenwereld zien dat jij niet van standaard houdt!

Get in Touch

You need more information about us?

Give us a ring

Shishaverkoop_NL: 0630746787

Neem contact op

Instagram