Over ons

Welkom bij ShishaVerkoop_NL,

ShishaVerkoop_NL is een bedrijf dat zich focust op de verkoop van Shisha pennen en alle aanverwante producten. Deze onderneming is in 2015 online gegaan en ShishaVerkoop_NL is nu uitgegroeid tot 1 van de grootste Shisha verkopers van Nederland. ShishaVerkoop_NL is begonnen met een Instagram account (Shishaverkoop_NLL) vanuit daar is ShishaVerkoop_NL zich gaan uitbreiden.

ShishaVerkoop_NL handelt vanuit een online kanaal de website. Verder is ShishaVerkoop_NL te vinden op de volgende social media accounts:

Instagram: Shishaverkoop_nll

Snpachat: Shishanl

ShishaVerkoop_NL is in tegenstelling tot vele zelfde soort “ondernemingen” een officieel bedrijf. ShishaVerkoop_NL is ingeschreven bij de KVK onder het KVK nummer 74822853. ShishaVerkoop_NL wil elke consument voorzien van de beste service, daarom hanteert ShishaVerkoop_NL een verzendtijd van voor 1700 besteld morgen in huis. Is dit niet het geval zult de consument het binnen 2 dagen ontvangen. Voor verdere vragen kan je terecht bij onze verschillende social media kanalen.

ShishaVerkoop_NL wil iedere consument voorzien van haar producten, dit komt omdat alle producten niet voorzien zijn van nicotine of andere schadelijke stoffen. Hiermee geeft ShishaVerkoop_NL het signaal af te denken aan de gezondheid van de consument. Verder wenst ShishaVerkoop_NL iedereen veel rook plezier met de producten!

Instagram