Over ons

Welkom bij ShishaVerkoop_NL,

ShishaVerkoop_NL is een bedrijf dat zich focust op de verkoop van Shisha pennen en alle aanverwante producten. Alle producten zijn afkomstig vanuit een Nederlandse groothandel, dit houdt in dat alle producten voldoen aan de eisen van de Europese Unie. Daarnaast is elk product gecertificeerd zodat er geen misverstand kan verstaan. Deze onderneming is in 2015 online gegaan en ShishaVerkoop_NL is nu uitgegroeid tot 1 van de grootste Shisha verkopers van Nederland. ShishaVerkoop_NL is begonnen met een Instagram account (Shishaverkoop_NLL) vanuit daar is ShishaVerkoop_NL zich gaan uitbreiden.

ShishaVerkoop_NL handelt vanuit een online kanaal de website. Verder is ShishaVerkoop_NL te vinden op de volgende social media accounts:

Instagram: Shishashop.nlll

ShishaVerkoop_NL is ingeschreven bij de KVK onder het KVK nummer 74822853. ShishaVerkoop_NL wil elke consument voorzien van de beste service, daarom hanteert ShishaVerkoop_NL een verzendtijd van voor 1700 besteld morgen in huis. Is dit niet het geval zult de consument het binnen 2 dagen ontvangen. Voor verdere vragen kan je terecht bij onze verschillende social media kanalen.

Instagram